Zaterdagmiddag, ongeveer 15.00 uur. Op het hoofdveld van Sportpark ‘t Meijerink werkt een gedreven groep dames zich in het zweet. Dat moet ook wel, want het weer is door de snijdende wind ijzig koud. Zonde om stil te staan. En dat doen de FC Zutphen dames dus ook niet. Fanatiek werken ze hun trainingsoefeningen af.

Afronden op doel

Een aantal dames denkt na de circuit oefeningen klaar te zijn. Maar dat blijkt niet het geval. Er wordt een laatste oefening aangekondigd: afronden op doel. De uitleg wordt enthousiast ontvangen. ‘Nog even lekker op doel schieten en onze keepster testen’, klinkt het vol bravoure. Er blijkt geen woord van gelogen. Al snel vliegt de ene na de andere bal richting het doel. Natuurlijk is niet elk schot een doelpunt. Keepster Jacqueline laat zien in goede vorm te zijn en stopt aardig wat doelpogingen. Het levert haar de nodige complimenten op. Toch kan ze niet voorkomen dat er ook een flink aantal ballen achter haar in het net ploft.

Opwarmen

Na de laatste doelpoging is de training ook meteen afgelopen. De dames gaan naar huis. Douchen en omkleden op de club is nog niet mogelijk vanwege de corona maatregelen. ‘Snel naar huis om daar lekker op te warmen. Maar heerlijk dat we weer getraind hebben’, klinkt het tevreden.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!