blok-oranje-rood

Daan Schwachöfer en Siebe Beuker debuteren in het 1e

blok-oranje-rood

FC Zutphen JO19-1 spelers Daan Schwachöfer en Siebe Beuker debuteerden afgelopen zaterdag tijdens de wedstrijd tegen Eerbeekse Boys in de hoofdmacht van onze club. Beide jeugdspelers sloten aan bij de selectie vanwege een aantal blessures en schorsingen.

Geen garantie op speelminuten

Zowel voor Daan als voor Siebe was het de eerste keer dat ze bij de wedstrijdselectie van het 1e zaten. En dat is altijd een bijzonder en spannend moment. Maar een garantie op speelminuten is het ook niet meteen. Veel is afhankelijk van de tussenstand en hoe de wedstrijd verloopt met eventuele blessures.

Samen debuteren

Daan en Siebe waren zaterdag in goed gezelschap. Want naast hen op de bank bevonden zich ook Ivan Staring, Sandro Bruil, Floris de Boer en Ezra Arends. Nadat eerst Ivan, Sandro en Floris mochten invallen, was het vlak voor tijd ook de beurt aan Daan en Siebe. Ze kwamen in de ploeg voor Tim Scholten en Hugo Groters. De stand was op dat moment al 4-0 in het voordeel van FC Zutphen. Maar de wedstrijd was nog niet gespeeld. Met de debutanten in de ploeg liep FC Zutphen in de slotfase nog verder uit. Ivan Staring en Sandro Bruil zorgden voor de 0-5 en 0-6.

Gefeliciteerd!

Daan en Siebe, van harte met jullie debuut. Dat er nog maar veel wedstrijden mogen volgen.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FC Zutphen (@fc_zutphen)

Vind ik leuk 1