blok-oranje-rood

Bibi en Jonah genieten ervan om pupil van de week te zijn

blok-oranje-rood

Bibi en Jonah waren zaterdagmiddag pupil van de week bij de wedstrijd van FC Zutphen tegen ATC ’65. Ze genoten daar volop van! Glunderend van oor tot oor beleefden ze een gezellige middag. Precies zoals het hoort bij deze mooie traditie.

In de kleedkamer

Rond 14.15 uur meldt het tweetal zich bij teammanager Harm van der Veen. Ze mogen meteen mee de kleedkamer in. Daar geven ze de spelers en begeleiding een hand en stellen zich netjes voor. Uiteraard ligt er een FC Zutphen bal voor ze klaar, die meteen wordt voorzien van de handtekeningen van de spelers. Fotograaf Hans is er ook en die zorgt voor een aantal mooie foto’s.

Voorbereiden

De voorbereiding op de wedstrijd gaat verder. Dus mee naar buiten het veld op. Tijd voor de warming up. De spelers rennen heen en weer, ze rekken hun spieren en spelen een positiespel. Daarna schieten ze ook nog hard op doel. Hey kijk! Daar is David te Slaa, de aanvoerder! Helaas mag David door een schorsing niet meespelen vandaag. Maar dan kan hij wel mooi met de pupillen van de week voetballen. Uiteraard wil David dat. Al snel meldt ook Jesse de Vries zich bij het drietal. Ze laten de bal lekker rondgaan met z’n vieren.

Het veld op

Dan is het zover. Nog even de kleedkamer in voor de laatste aanwijzingen. De spelers doen hun wedstrijdshirt aan. En dan naar de spelerstunnel. Bibi en Jonah mogen samen voorop. Ze krijgen allebei een wedstrijdbal. Daarmee lopen ze, samen met de scheidsrechter, trots het veld op. Helemaal vooraan. Dit is spannend! Maar wel heel leuk. Kijk! Teamgenoten zwaaien met FC Zutphen vlaggen en vormen samen een haag. Als de spelers zich op het veld opstellen, mogen Jonah en Bibi allebei een doelpunt maken. Vanaf de middenlijn rennen ze met de bal aan de voet ieder richting een goal. Natuurlijk schieten ze de bal er in.

Fijne middag

Het tweetal geniet van de wedstrijd en van de aandacht die ze krijgen van de technische staf en de spelers. Jonah en Bibi, dankjewel dat jullie er waren en het 1e elftal zo hebben gesteund en aangemoedigd.

Oproep!

De afgelopen thuiswedstrijden was er geen pupil van de week. We zoeken 1 of 2 mensen die de pupil van de week wil ontvangen en naar de kleedkamer wil brengen. En daarna het team van de week de instructies geeft om met de vlaggen te zwaaien. Iets voor jou? Het is nog geen uurtje werk. En je maakt er kinderen ontzettend blij mee. Wil je dit doen? Stuur een mail naar ruud.evers@fczutphen.nl.

Vind ik leuk 2

Artikel delen

Het laatste nieuws