blok-oranje-rood

Barbaros en FC Zutphen scoren niet in resterende 20 minuten

blok-oranje-rood

Op dinsdagavond 7 november werd de resterende tijd van de gestaakte wedstrijd Barbaros – FC Zutphen uitgespeeld. Voorafgaand aan de wedstrijd kreeg onze verzorgster Esmée te Slaa bloemen en een doos chocolade van de speler die ze tijdens de wedstrijd op 23 september had geholpen bij een blessure. Een mooi gebaar! SC Barbaros start de resterende 20 minuten met 10 spelers en is het aan FC Zutphen te proberen in deze tijd minimaal één doelpunt te maken.

SC Barbaros dienst niet terug

Om 20.30 uur fluit de scheidrechter voor de laatste 20 minuten, die beginnen met een uittrap van FC Zutphen. Vanaf het eerste moment zet SC Barbaros fors druk op de bal en gaat zeker niet achterover leunen. De 10 spelers stonden tactisch goed en waren behoorlijk fit. Zutphen had moeite om door de defensie van Barbaros te breken. Het kwam sporadisch tot enkele kansen. Hierbij bleek de centrale verdediger van Barbaros, oud FC Twente speler Douglas Franco Teixeira, een rots in de branding. Eerlijkheid gebied te zeggen dat Barbaros ondanks het ondertal toch ook een aantal goede kansen wist te creëren. Uiteindelijk wist geen van beide ploegen een doelpunt te maken waardoor de eindstand op 2 -2 bleef staan.

Volgende wedstrijd thuis tegen PH

Zaterdag 11 november speelt FC Zutphen thuis tegen PH. De wedstrijd op Sportpark ‘t Meijerink begint om 15.00 uur.

Opstelling FC Zutphen: Joey Wolsink, Koen Hulleman, Kevin Ooms, Tim Scholten, David te Slaa, Mido Blok, Michalis Spiridakis, Nathan Greven, Milan Klaver, Timon Kuiper, Niek Bakkerweerd.

Vind ik leuk 3