Vanavond trainde ons 1e elftal nog een keertje onder de leiding van het trainersduo Arthur Isselman en Ido te Loo. Met deze training komt een einde aan 2 mooie jaren, waar Arthur en Ido veel hebben betekend voor de club en voor de 1e selectie.

Foto: Hans ten Brinke

Trainers bedankt!

Arthur en Ido: enorm bedankt voor jullie kundigheid, gedrevenheid, energie en betrokkenheid. We nemen afscheid van 2 fantastische mannen met allebei enorm veel voetbalkennis. Liefhebbers. Mannen van de club. Nu en in de toekomst.

Vanwege corona is jullie gezamenlijke trainersavontuur niet gelopen zoals vooraf gepland. Veel minder gevoetbald dan we wilden. En nog niet gepromoveerd. Die ambities blijven staan. Toch hebben jullie bijgedragen aan de groei en ontplooiing van het voetbaltechnisch kader, door jullie betrokkenheid, kennis en ervaring te delen. En door op momenten dat we wel konden voetballen met veel energie bij te dragen aan de ontwikkeling van het 1e elftal. Individueel en als groep. Samen met jullie technische staf.

Bedankt voor alles en hopelijk zien we jullie nog heel vaak.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!