blok-oranje-rood

Als supporters of 35+ team mee naar Oostenrijk

blok-oranje-rood

Van vrijdag 16 t/m woensdag 21 augustus gaan de 1e en 2e selectie van FC Zutphen op trainingskamp naar Oostenrijk. Deze dagen staan bol van (voetbal)activiteiten op prachtige plekken in de omgeving van het mooie Wald im Pinzgau. Elk jaar gaat er een grote groep supporters mee om de verrichtingen van de selectie op de voet te volgen en om er onvergetelijke dagen van te maken. Dit jaar is er opnieuw een mooie aanbieding voor supporters en voor 35+ teams. Lees snel verder…

Voordelig verblijf

Wil je met een groepje, familie of gezin mee als supporter? Meld je dan bij de organisatie. Dan krijg je meer informatie over kosten en verblijf. De organisatie zorgt sowieso voor een flinke korting op de huur van een appartement of hotelkamer! Interesse? Mail dan naar: trainingskampfczutphen@outlook.com.

35+ wedstrijden in Oostenrijk

Op zaterdag bezoeken we elk jaar met de hele groep – als supporters – de thuiswedstrijd van SC Wald. Een gezellig voetbalspektakel met veel festiviteiten. Dit jaar spelen we voorafgaand aan de wedstrijd van SC Wald een aantal 35+ wedstrijden, ook de Oostenrijkers vormen een aantal teams. Supporters die meegaan kunnen zich bij de organisatie melden om deel te nemen. FC Zutphen heeft zelf ook veel 35+ teams. Hoe tof is het om met jouw eigen 35+ team mee te gaan naar Oostenrijk en daar een aantal onvergetelijke dagen te beleven en 35+ wedstrijden te spelen? Interesse? Neem dan contact op met de organisatie. De organisatie van het trainingskamp zorgt bovendien voor een fikse korting op de kosten voor het verblijf. Stuur daarvoor een mail naar: trainingskampfczutphen@outlook.com.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden als supporter of 35+ team kan t/m vrijdag 14 juni a.s. Wil je eerst meer informatie? Mail dan je vragen of stuur een e-mail met je contactgegevens naar trainingskampfczutphen@outlook.com. Dan neemt de organisatie contact met je op. We hopen dat er nog meer mensen meegaan, gezellig!

Vind ik leuk 6