blok-oranje-rood

Aantal wisselingen trainers bovenbouw jeugd

blok-oranje-rood

Met ingang van de tweede seizoenshelft vinden er een aantal wisselingen plaats van trainers in de bovenbouw van onze jeugd.

[gap]

Boy Elskamp trainer JO17-1

Boy Elskamp schuift door van de JO15-1 naar de JO17-1. Deze positie was sinds eind oktober vacant. In de tussenliggende periode konden we gelukkig een beroep doen op verschillende trainers, zodat er wel steeds een trainer was voor de JO17-1. Veel dank daarbij aan Michiel van der Beek, Wilco van Osch, Tom de Haan, Teun Isselman, Michalis Spiridakis en Boy zelf. En ook dank aan Edward Veen, voor het in goede banen leiden van de randzaken.

Rico Stap naar JO15-1

De plek van Boy bij de JO15-1 wordt ingenomen door Rico Stap. Rico is dit seizoen nieuw bij onze club en was trainer van de JO15-3 en loopt hij stage bij de JO19-1. Rico heeft zijn eerste maanden een gedreven en ambitieuze indruk achtergelaten en staat dan ook te popelen om deze kans met beide handen te grijpen.

Ed Kerkmeester trainer JO15-3

Het gat dat door de mutatie van Rico bij de JO15-3 is ontstaan, wordt opgevuld door Ed Kerkmeester. Als oude bekende van coördinator Gerard Riemer is hij op het FC Zutphen pad gekomen. Ed heeft de afgelopen decennia een schat aan kennis en ervaring opgedaan in het Dierense voetbal. Hij heeft zijn sporen dus ruimschoots verdiend en we zijn dan ook erg blij dat hij bereid is om zijn kunsten met ons te delen.

Vacature JO17-2

Bij de JO17-2 heeft trainer Lucas de Jonge aangegeven dat hij helaas per direct moet stoppen, vanwege een gewijzigde werksituatie. We willen Lucas bedanken voor zijn tijd en inzet. We willen de vrijgekomen positie graag snel invullen. Dit enthousiaste en leergierige selectieteam verdient natuurlijk een net zo enthousiaste trainer. Tips zijn daarom erg welkom: tc@fczutphen.nl.

Indeling seizoen ’22-’23

Vanaf nu kunnen we ons verder gaan richten op de invulling van trainers voor het seizoen ’22-’23. Als daar ontwikkelingen zijn, melden we dat uiteraard.

Technische Commissie

Vind ik leuk 0