De aanmeldingen voor de Zilt-Bikes Voetbal3daagse en de PSC Voetbal2daagse stromen binnen. In nog geen week tijd hebben we al meer dan 125 aanmeldingen mogen ontvangen. Daar zijn we blij mee, want we willen er voor de jeugd fantastische voetbaldagen van maken. Het belooft een mooie afsluiting van de zomervakantie te worden. Heb jij je nog niet aangemeld? Wacht dan niet te lang!

Zilt-Bikes Voetbal3daagse

24, 25 en 26 augustus

Onder begeleiding van ervaren trainers beleef je 3 dagen voetbalplezier. Leuke trainingen en heel veel andere voetbalactiviteiten. De Zilt-Bikes Voetbal3daagse is voor jongens en meisjes van 6 t/m 13 jaar.

Voetbalplezier

Er is plek voor 96 aanmeldingen. Vorig jaar was het snel volgeboekt. Wees er op tijd bij! Dit is wat je krijgt:

 • 3 dagen voetbalplezier
 • een bal + voetbalshirt + voetbalkousen
 • elke dag een lekkere lunch

Kosten

De kosten zijn € 60 per persoon. Als er een 2e gezinslid meedoet zijn de kosten € 55 per persoon. Bij 3 deelnemers uit het zelfde gezin zijn de kosten € 50 per persoon.

Betalen

Het bedrag kan worden overgemaakt op:NL73 ABNA 0522 8615 47 t.n.v. FC Zutphen onder vermelding van Zilt-Bikes Voetbal3daagse en de naam/namen van de deelnemer(s).

Aanmelden Voetbal3daagse

  [gap]

  [gap]

  PSC Voetbal2daagse

  26 en 27 augustus

  Samen beleef je 2 dagen voetbalplezier. Leuke trainingen en heel veel andere voetbalactiviteiten. De PSC Voetbal2daagse is voor jongens van 14 t/m 17 jaar. En er is een Voetbal2daagse speciaal voor de gehele meidenafdeling.

  Voetbalplezier

  We werken met 2 groepen. Er is plek voor 48 jongens en voor 48 meiden. Meld je snel aan, voordat de groepen vol zitten. Elke deelnemer krijgt:

  • 2 dagen voetbalplezier
  • een bal + voetbalshirt + voetbalkousen
  • elke dag een lekkere lunch

  Kosten

  De kosten zijn € 45 per persoon. Als er een 2e gezinslid meedoet zijn de kosten € 40 per persoon. Bij 3 deelnemers uit het zelfde gezin zijn de kosten € 35 per persoon.

  Betalen

  Het bedrag kan worden overgemaakt op:NL73 ABNA 0522 8615 47 t.n.v. FC Zutphen onder vermelding van PSC Voetbal2daagse en de naam/namen van de deelnemer(s).

  Aanmelden Voetbal2daagse

   [gap]

   [gap]

   Gerelateerde artikelen

   Abonneer
   Hou me op de hoogte van
   0 Reacties
   Inline feedbacks
   Bekijk alle reacties
   0
   Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
   ()
   x
   We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
   Feedback
   Feedback
   Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
   Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
   Volgende
   Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
   Terug
   Verzenden
   Bedankt voor je feedback!