blok-oranje-rood

Aanmelden Voetbal2Daagse en Voetbal3Daagse kan vanaf nu

blok-oranje-rood

Natuurlijk is er ook deze zomer weer een Voetbal2Daagse en Voetbal3Daagse bij FC Zutphen. Het is inmiddels een jarenlange traditie in de zomervakantie. Een paar dagen lang heerlijk voetballen, onder begeleiding van een groot aantal trainers. Veel voetballen en plezier maken en natuurlijk afsluiten met de grote finale. Doe jij dit jaar ook (weer) mee?

Voetbal3Daagse

De FC Zutphen Voetbal3Daagse is dit jaar op 19, 20 en 21 augustus en is voor jongens en meiden van 6 t/m 13 jaar. Drie dagen voetballen, lol maken en gezellig samen lunchen. En je krijgt bovendien een bal en een FC Zutphen trainingsshirt!

Voetbal2Daagse

De FC Zutphen Voetbal2Daagse voor de meidenafdeling houden we op 20 en 21 augustus. Twee dagen lekker voetballen, plezier maken en samen lunchen. En ook de deelnemers aan de Voetbal2Daagse ontvangen natuurlijk een bal en een shirt.

Aanmelden

De organisatie is al druk bezig met de voorbereidingen. Je kunt je aanmelden door een kaartje te kopen in de ticketshop. Je ontvangt jouw ticket dan per e-mail. We hebben er zin in. Nu al! Jij ook?

De Voetbal2daagse en Voetbal3daagse worden mede mogelijk gemaakt door
Vind ik leuk 7