blok-oranje-rood

Aanmelden FC Zutphen Voetbal2Daagse en Voetbal3Daagse

blok-oranje-rood

Ook deze zomer is er weer een Voetbal2Daagse en Voetbal3Daagse bij FC Zutphen. Het is inmiddels een jarenlange traditie in de zomervakantie. Een paar dagen lang heerlijk voetballen, onder begeleiding van een groot aantal trainers. Lekker voetballen en plezier maken en natuurlijk afsluiten met de grote finale. Doe jij dit jaar ook (weer) mee?

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Voetbal3Daagse

De FC Zutphen Voetbal3Daagse is dit jaar op 14, 15 en 16 augustus en is voor jongens en meiden van 6 t/m 13 jaar. Drie dagen voetballen en samen lunchen. En je krijgt bovendien een bal en een FC Zutphen trainingsshirt!

Voetbal2Daagse

De FC Zutphen Voetbal2Daagse voor de meidenafdeling houden we op 16 en 17 augustus. Twee dagen lekker voetballen, plezier maken en gezellig samen lunchen. En ook de deelnemers aan de Voetbal2Daagse ontvangen natuurlijk een bal en een shirt.

Aanmelden

De organisatie is al druk bezig met de voorbereidingen. Je kunt je aanmelden door een kaartje te kopen in de ticketshop. Je ontvangt jouw ticket dan per e-mail. En over de kosten… Helaas wordt bijna alles duurder. We hebben er echt alles aan gedaan om een fikse prijsstijging te voorkomen. Dat is gelukt, vinden we. Je betaalt 3 euro meer dan vorig jaar. We hebben er zin in. Nu al! Jij ook?

Vind ik leuk 5

Artikel delen

Het laatste nieuws