blok-oranje-rood

Aanmelden Ballfreunde Toernooi kan tot 10 februari

blok-oranje-rood

Ook in 2024 wordt het internationale Ballfreunde voetbaltoernooi weer georganiseerd op het sportpark van FC Zutphen. Van 17 t/m 19 mei voetballen er weer teams uit Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland tegen elkaar. Een mooie kans voor teams van FC Zutphen om tegen teams uit andere landen te spelen. En het is bovendien gezellig druk. Doet jouw team ook mee?

Meld je aan voor 10 februari

Teams kunnen zich aanmelden voor het toernooi. Hierbij de volgende opmerkingen:

  • Tot 10 februari kunnen wij garanderen dat teams van FC Zutphen kunnen deelnemen. Meld je je later aan, dan is er misschien geen plek meer. Schrijf je dus snel in!
  • Deelname voor teams van FC Zutphen is gratis
  • Aanmelden kan via onderstaande link. Kies dan het toernooi Hanse IJsselcup

Aanmelden kan online

Je kunt jouw team online aanmelden op de website van Ballfreunde.

Tips voor het online aanmelden

Om je aanmelding soepel te laten verlopen, geven we je een aantal tips.

  • Er wordt gevraagd naar je gewenste accommodatie. Kies een accommodatie die nog vrij is (bijvoorbeeld hotelkamer). Er staan dan kosten, maar voor teams van FC Zutphen is deelname gratis. Bij de comments vul je in dat jullie een FC Zutphen team zijn. Jullie kunnen daar ook aangeven of jullie team thuis slaapt of gezellig wil kamperen op het sportpark. Ook kamperen is voor teams van FC Zutphen gratis.
  • Als jullie team blijft slapen, kun je een ontbijt boeken voor 7 euro per persoon per dag. Dit is niet verplicht. Dit kun jen aangeven in de comments.
  • Teams vanaf onder 8 tot onder 15 kunnen zich aanmelden. Dit jaar kunnen teams van onder 17 niet meer deelnemen.
  • Teams zijn zelf verantwoordelijk voor het aanmelden.

FC Zutphen is niet de organisator

FC Zutphen organiseert het Ballfreunde toernooi niet zelf. Onze club is wel gastheer en stelt ons sportpark deze dagen ter beschikking. Voor vragen over het toernooi, kun je terecht bij de organisatie van Ballfreunde. Contactpersoon is Michael: michael.geile@ballfreunde.com.

Vind ik leuk 2