blok-oranje-rood

Aangepaste trainingstijden vanwege de avondklok

blok-oranje-rood

Vanaf zaterdag 23 januari hanteert de overheid een avondklok. Deze maatregel zal tot tenminste woensdag 10 februari duren. FC Zutphen past daarom de trainingstijden van teams tijdelijk aan. Daardoor kunnen de trainingen wel gewoon doorgaan. Maar soms wel op een ander tijdstip.

[message_box bg=”#hex or http://imageurl”]

De volgende trainingstijden gelden tot de maandag nadat de avondklok weer wordt afgeschaft.

[/message_box]
[gap]

Aangepaste trainingstijden

  • Start de reguliere training van jouw team normaal tussen 17:45 en 18:30 uur? Dan begint jouw training zolang de avondklok er is om 18:00 uur. Je kunt dan trainen tot uiterlijk 19:15 uur.
  • Start de reguliere training van jouw team normaal tussen 19:00 en 20:00 uur? Dan begint jouw training zolang de avondklok er is om 19:15 uur. Je kunt dan trainen tot uiterlijk 20:30 uur.

Trainingen Mini’s en keepers

De Mini’s trainen gewoon van 17:30 tot 18:30 uur. Keeperstrainingen kunnen doorgang vinden binnen de zelfde 2 blokken als hierboven genoemd;

  • 18:00 – 19:15 uur
  • 19:15 – 20:30 uur

Sportpark sluit om 20.35 uur

Sportpark ‘t Meijerink sluit elke trainingsavond om 20:35 uur. Zo hebben alle kinderen de tijd om thuis te komen. Als er zich situaties voordoen waardoor teams in de knel komen qua veldindeling, geef dit dan door aan Michiel van der Beek, onze Voetbaltechnisch coördinator. Dan kijken we samen zo snel mogelijk naar een oplossing.

Veel dank voor hulp en flexibiliteit

Er gaat veel dank uit naar alle mensen die helpen om trainingen voor onze jeugd ook in deze tijd mogelijk te maken. Dat vraagt om inzet flexibiliteit. Heel fijn!

Tekst: Michiel van der Beek (Voetbaltechnisch coördinator – Onderbouw)

Vind ik leuk 0