blok-oranje-rood

09 Laatste dagjournaal trainingskamp Oostenrijk

blok-oranje-rood

Ten tijde van dit schrijven zijn we allemaal weer veilig in Zutphen gearriveerd, mede dankzij chauffeur Pim, die met zijn grote bus ons de gehele periode door het berglandschap loodste. Enkele jongens gingen vanaf Hochkrimml direct door naar Praag, voor een kort verblijf daar.  Dat zijn echte wereldreizigers.

Via de gemeenschappelijke app was er veel dank van de jongens voor de organisatie en een ieder die dit had mogelijk gemaakt.

Hieronder staan nog enkele afsluitende foto’s en beelden.

Het voetbalniveau van SC Wald mag dan lager zijn dan dat van FC Zutphen. De mentaliteit en het karakter van de ploeg is buitengewoon. Daarin gaven ze ons het goede voorbeeld.

Verder was het op zaterdagmiddag mooi om te zien hoe er door de terreinknecht alles aan gedaan werd om de wedstrijd door te laten gaan. De beelden spreken voor zich. En mede daardoor werden de 3 punten in Wald gehouden op miraculeuze wijze.

Verder was het prachtig om te zien hoe de jongens van het 1e en 2e als 1 blok achter SC Wald stonden.  Een mooie binnenkomer voor de supporters van FC Zutphen in het nieuwe seizoen.

Ook laat Joran van der Kamp nog even zien dat hij behalve de voetbalsport ook de Tiroler cultuur beheerst.

Een mooie afsluiting van een onvergetelijk trainingskamp.

Redactie trainingskamp Oostenrijk selectie FC Zutphen.

09 Slotdag trainingskamp FC Zutphen -Accordeon -haag -nat >video<

https://youtu.be/e8pmG5BXkZY

09 Slotdag trainingskamp FC Zutphen – scheids – doelpunt – dank >video<

https://youtu.be/u3ap66pzTeA

 

[foogallery id=”20720″]

Vind ik leuk 0