blok-oranje-rood

02 Dagjournaal zondag 16 augustus trainingskamp Oostenrijk FC Zutphen.

blok-oranje-rood

We vertrokken op zondagmorgen vroeg om 7.00 uur vanaf sportpark ‘ t Meyerink. Nadat er een aantal drink- en etenswaren waren ingeslagen bij Combigro op de Revelhorst kon de reis naar Hochkrimml in Oostenrijk beginnen.

Na een aantal tussenstops op de Duitse autobaan kwamen we ca. 19.00 uur in Oostenrijk aan. Nadat we de afslag naar het Zillertal hadden genomen, was het met de bus klimmen geblazen richting Gerlos. Er moest flink geklommen worden, en we konden genieten van prachtige uitzichten. Dank zij de stuurmanskunsten van de zeer ervaren chauffeur Pim, arriveerden we veilig in Hochkrimml in een fraai restaurant genaamd Duxeralm.

Een drietal jongens uit de selectie, Jesse de Vries, Joran van der Kamp; en Nathan Greven droegen de leiding over aan Frank de Vries en Anton van der Kamp. De jongens wilden zich vanaf maandag volop concentreren op de training en de wedstrijden.

Frank en Anton gaven uitleg over de accommodatie en de invulling van de komende dagen met betrekking tot ontbijt, lunch, diner en de indeling van de slaapaccommodatie.

Ook was er een welkomswoord van de voorzitter van SC Wald, de gastheer voor de komende dagen.

Morgen zal worden begonnen met de training en dan zullen we u van verdere ontwikkelingen op de hoogte houden.

Redactie Trainingskamp Oostenrijk.

 

[foogallery id=”20516″]

 

02 Trainingskamp FC Zutphen – Aankomst Hochkrimml in Oostenrijk -video-

https://youtu.be/sBspdheeAVY

Vind ik leuk 0