blok-oranje-rood

Snel glasvezel internet voor jou en een mooi extraatje voor FC Zutphen

blok-oranje-rood

Wil jij ook graag supersnel internet tegen een scherpe prijs? Zodat je met meerdere mensen tegelijk kunt internetten zonder haperingen en verlies van internetsnelheid? Dan is glasvezel internet misschien iets voor jou. Meld je aan via FC Zutphen. Dat levert jou én je club een mooie extraatje op. Lees vooral even verder…

[ux_image id=”29447″ image_size=”original”]

[gap]

Clubactie

FC Zutphen doet mee aan de clubactie van Delta Fiber Netwerk, een bedrijf dat zich richt op de aanleg van glasvezelnetwerken. Doe jij ook mee?

Voordelen glasvezel

  •  Supersnel internet voor dezelfde prijs
  •  Je krijgt de snelheid die je wordt beloofd
  •  Gamen zonder haperen en een supersnelle ping
  •  Even snel uploaden als downloaden

[gap]

Hoe werkt het?

Delta onderzoekt de mogelijkheid om voor een aantal wijken in Zutphen glasvezel mogelijk te maken. Als 20% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 6 juli 2022 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, dan komt er glasvezel! Meld je je voor deze datum aan, dan is de aansluiting gratis. Het gaat om deze wijken in Zutphen: Centrum, Noordveen, Waterkwartier en Zuidwijken.

Aanmelden

Met deze clubactie kun je 50 euro voor onze club en 25 euro voor jezelf verdienen. Schrijf je in voor een glasvezelabonnement van Caiway of Delta. Doe je mee?!

[button text=”Aanmelden bij Caiway” color=”secondary” radius=”99″ icon=”icon-angle-right” link=”http://aklam.io/h310V1″ target=”_blank”]

[button text=”Aanmelden bij Delta” radius=”99″ icon=”icon-angle-right” link=”http://aklam.io/4y8Nhh” target=”_blank”]

[gap]

Meer informatie

Er komen informatieavonden. En ook op de website van Delta netwerk vind je meer info. .

Vind ik leuk 5