blok-oranje-rood

Info over trainingsmateriaal

blok-oranje-rood

De trainingen zijn voor veel teams weer begonnen. Dat is fijn! Elk team heeft materialen nodig om lekker te kunnen trainen. Daarom delen we hierover even wat info met jullie.

[ux_image id=”23848″]

[gap]

Bijna alle alle materialen liggen klaar voor de trainingen. We wachten nog op de levering van de laatste spullen.

Eigen containers

De teams uit de onderbouw en ook de MO13 hebben een eigen container met daarin je de ballen. Met deze ballen kun je trainen en het zijn ook je intrapballen bij wedstrijden. Per container geven we zo snel mogelijk 1 sleutel uit. Voor die sleutel ben je als trainer, coach of teammanager verantwoordelijk. Sluit je container dus altijd af. Je houdt de sleutel in eigen beheer; dus niet ergens opgehangen op de club.

Tekenlijsten

Komende week leggen we tekenlijsten klaar waarop staat welke en hoeveel materialen jouw team heeft ontvangen. Deze ondertekent de sleutelhouder als ontvangstbewijs.

Werkwijze bovenbouw en senioren

De bovenbouw- en seniorenteams hebben een rek binnen. In de meeste gevallen deel je een rek met een ander team. Er zitten nu nog plakkertjes op de rekken, met daarop het aantal ballen plus het team waar de ballen van zijn. Deze graag even laten zitten. Zorg dat, ook tijdens trainingen, de rekken op slot zijn. Ook de hesjes liggen klaar per team. Deze hou je in eigen beheer.

Aantal ballen en hesjes

Om te bepalen hoeveel ballen en hesjes elk team krijgt, hebben we gekeken naar het aantal spelers. Elk team binnen een leeftijdsgroep heeft hetzelfde aantal ballen en hesjes.

Toegang tot materiaalruimtes

Alleen de trainers of de spelers die corvee hebben komen in de ruimtes waar de containers en ballen zijn opgeslagen. Geen training = geen toegang tot de verschillende ruimtes. Het lenen van ballen om even te voetballen is niet mogelijk. Als laatste, het klinkt logisch maar het is gebleken dat het toch lastig is: blijf van andermans spullen af.

Vind ik leuk 0