blok-oranje-rood

Belangrijke informatie over hervatten trainingen per 21 augustus

blok-oranje-rood

In een eerder bericht hebben we gecommuniceerd dat we pas op 28 augustus kunnen starten met de trainingen, omdat de velden niet waren vrijgegeven door de gemeente. Gelukkig zijn de velden alsnog eerder vrijgegeven. Vanaf maandag 21 augustus kan er daarom weer getraind worden. Maar let op: nog niet alle materialen zijn beschikbaar. Lees even goed wat dit concreet betekent.

Trainingsschema

Vanaf 21 augustus gaat het nieuwe trainingsschema in. Lees in het schema goed wanneer en waar je traint met jouw team.

Weinig ballen beschikbaar

Er worden momenteel nieuwe ballenlockers gebouwd. Die planning – en de inventarisatie en verdeling van de ballen – is volledig afgestemd op 28 augustus. Op die datum zouden de trainingen namelijk beginnen. Omdat dit dus een week naar voren is gehaald, zijn er de komende week weinig tot geen ballen beschikbaar.

  • Maandag 21 augustus: geen ballen beschikbaar
  • Dinsdag 22 augustus: beperkt aantal ballen beschikbaar

Je kunt dus trainen. Maar neem daarvoor eigen ballen mee. Veel spelers hebben vast wel een eigen bal thuis.

Overige materialen

Hoedjes en hesjes zijn er wel, maar nog beperkt beschikbaar. Je vindt ze in het materialenhok buiten. Houd aub rekening met elkaar en verdeel de materialen waar nodig.

Niet ideaal, maar wel mogelijk

Deze situatie is komende week niet ideaal. Maar gelukkig kunnen we wel eerder dan aanvankelijk gepland trainen. Laten we elkaar helpen waar nodig. Na volgende week is alles als het goed is weer gewoon bij het oude.

Vind ik leuk 4