blok-oranje-rood

Xavi Riemer verkoopt Superlot voor Grote Clubactie

blok-oranje-rood

Het is Xavi Riemer afgelopen woensdag gelukt een Superlot te verkopen voor de Grote Clubactie. Xavi verkocht het Superlot aan het bedrijf waar zijn moeder werkt, Suncenter in Leuvenheim.

[ux_image id=”17290″ image_size=”original”]

[gap]

Dankzij Superlot in 1x 50 loten verkocht

Door de verkoop van het Superlot heeft Xavi in 1 klap 50 verkochte loten aan zijn totaal weten toe te voegen. Zijn moeder is werkzaam bij Suncenter Leuvenheim, specialist in sauna’s, zwembaden, hot tubs & fitness apparatuur. Xavi heeft zijn moeder en eigenaar Kees Fennema kunnen overtuigen om een Superlot van FC Zutphen te kopen.

Het voordeel van een Superlot

Met de verkoop van een Superlot maakt FC Zutphen kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000. De koper heeft direct 50 loten en een hogere winkans. De koper kan de loten ook weggeven aan personeel, klanten of relaties.

Lukt het jou net als Xavi?

Lukt het jou om net als Xavi een Superlot te verkopen? We hopen het! Xavi is dankzij het Superlot dat hij verkocht in de top van meest verkopende lotenverkopers gekomen.

Vragen of meer info?

Misschien volgen er meer jeugdleden die proberen aan familie, kennissen of buren een Superlot te verkopen. Mocht je hier vragen over hebben, stuur dan een mail naar Groteclubactie@fczutphen.nl en wij helpen jou met de registratie van dit Superlot.

Tekst: Marcel Berends

Vind ik leuk 0