Het was vanmorgen een waar voetbalfeest bij FC Zutphen. Een grote groep jongens en meiden kwamen lekker voetballen. Ze mochten vrienden, vriendinnen en klas- en buurtgenoten meenemen. Zo genoten ze in de stralende zon met elkaar van de mooiste sport die er is.

Leuke oefeningen

De jeugdtrainers van FC Zutphen hadden flink uitgepakt. Er stonden veel leuke voetbaloefeningen voor de jeugd klaar. Er werden groepjes gemaakt en er was veel tijd voor uitleg. Aan de oproep om vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen werd goed gehoor gegeven. Zo werd er lekker gevoetbald en veel gelachen.

Corona maatregelen

Natuurlijk was er door de organisatie vooraf goed rekening gehouden met de corona maatregelen. Dat ging prima. Helemaal nieuw was het ook niet, want we trainen elke zaterdag met leeftijdsgroepen. Dus we waren er al een beetje aan gewend. Helaas mochten ouders niet dichtbij hun kind(eren) langs het veld zijn. Maar vanaf een aantal hotspots konden zij gelukkig op gepaste afstand een glimp opvangen van de voetballende jeugd. En gelukkig hebben we de foto’s nog. En er is ook een video van het voetbalfeest.

Foto’s

Dankzij Hans ten Brinke is er een mooi fotoverslag van de trainingen.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!