blok-oranje-rood

Vanaf 5 april gaat het gewone schema voor trainingen weer in

blok-oranje-rood

Afgelopen dinsdag heeft het kabinet aangekondigd dat de avondklok vanaf 31 maart a.s. om 22:00 uur ingaat. Dit heeft gevolgen voor de voetbaltrainingen. Vanaf maandag 5 april gaat het gewone trainingsschema weer in. We stappen dan af van de trainingsblokken die we de afgelopen weken hebben aangehouden.

[ux_image id=”20768″ caption=”true”]

[gap]

Trainen tot uiterlijk 21:30 uur

Teams kunnen vanaf 5 april trainen tot uiterlijk 21:30 uur. Het sportpark sluit om 21:40 uur. Zo heeft iedereen ruim de gelegenheid om op tijd weer thuis te zijn.

Kleedkamers en kantine nog gesloten

Verder blijven de kleedkamers en kantine nog gesloten. Ook zijn er nog geen toeschouwers welkom.

Trainen op Tweede Paasdag

Op Tweede Paasdag biedt FC Zutphen gewoon trainingen aan. Dus als je ook op die dag lekker wilt voetballen, ben je met je team gewoon welkom.

Zorg voor de materialen

De laatste tijd wordt er slordig omgegaan met verschillende materialen. En vooral met het opruimen hiervan. De ballen horen in de containers (onderbouw) of in de rekken (bovenbouw en senioren), de pionnen in de kast (onderbouw) en in de open rekken (bovenbouw en senioren). Hesjes worden voor de onderbouw opgehangen op de haken in het ballenhok (dus niet in de containers). Daarnaast worden de doelen van de trainingsvelden 2, 3 en 4 tegen het hek aangezet nadat de training afgelopen is en worden de doelen van veld 1 op het doelenpleintje neergezet.

Nieuwstip: Michiel van der Beek

Vind ik leuk 0