Afgelopen dinsdag heeft het kabinet aangekondigd dat de avondklok vanaf 31 maart a.s. om 22:00 uur ingaat. Dit heeft gevolgen voor de voetbaltrainingen. Vanaf maandag 5 april gaat het gewone trainingsschema weer in. We stappen dan af van de trainingsblokken die we de afgelopen weken hebben aangehouden.

Foto: Ruud Evers

Trainen tot uiterlijk 21:30 uur

Teams kunnen vanaf 5 april trainen tot uiterlijk 21:30 uur. Het sportpark sluit om 21:40 uur. Zo heeft iedereen ruim de gelegenheid om op tijd weer thuis te zijn.

Kleedkamers en kantine nog gesloten

Verder blijven de kleedkamers en kantine nog gesloten. Ook zijn er nog geen toeschouwers welkom.

Trainen op Tweede Paasdag

Op Tweede Paasdag biedt FC Zutphen gewoon trainingen aan. Dus als je ook op die dag lekker wilt voetballen, ben je met je team gewoon welkom.

Zorg voor de materialen

De laatste tijd wordt er slordig omgegaan met verschillende materialen. En vooral met het opruimen hiervan. De ballen horen in de containers (onderbouw) of in de rekken (bovenbouw en senioren), de pionnen in de kast (onderbouw) en in de open rekken (bovenbouw en senioren). Hesjes worden voor de onderbouw opgehangen op de haken in het ballenhok (dus niet in de containers). Daarnaast worden de doelen van de trainingsvelden 2, 3 en 4 tegen het hek aangezet nadat de training afgelopen is en worden de doelen van veld 1 op het doelenpleintje neergezet.

Nieuwstip: Michiel van der Beek

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!