blok-oranje-rood

Terug van weggeweest: de Presentatiegids van FC Zutphen

blok-oranje-rood

Zaterdagmiddag heeft FC Zutphen de Presentatiegids van het seizoen 2023-2024 gepresenteerd. Tijdens de Nieuwjaarsborrel ontving fotograaf Hans ten Brinke het eerste exemplaar van de gids. ‘Een bewaarnummer’, klonk het al snel door de kantine.

Extra visitekaartje

Ruud Evers (FC Zutphen media) vertelt wat meer over de gids: ‘Onze club heeft meerdere visitekaartjes. Dat is natuurlijk onze jeugdafdeling en ons 1e elftal met veel eigen jeugd. Maar ook ons mooie sportpark, onze website en de manier waarop we ons als club online presenteren is daarbij belangrijk. Een presentatiegids ontbreekt al meerdere jaren. Maar daar was wel geregeld vraag naar. En daarom zijn we in samenwerking met het bedrijf LS Branding gestart met het proces om tot een presentatiegids te komen. Dankzij de hulp van onze eigen sponsors is dat uiteindelijk ook gelukt.’

Eerste exemplaar

Zaterdagmiddag ontving Hans ten Brinke als eerste een Presentatiegids uit handen van Ruud. ‘Je bent er altijd bij wedstrijden van het 1e elftal. En in de Presentatiegids staan ook een flink aantal van jouw foto’s. Als dank wil ik je het 1e exemplaar uitreiken’. De fotograaf was zichtbaar verrast, maar nam het exemplaar dankbaar in ontvangst. Een luid applaus volgde. Daarna ontvingen ook alle overige aanwezigen hun exemplaar. Er werd meteen enthousiast in gebladerd en gelezen. Maar anderen borgen de gids zorgvuldig op: ‘Zonde als er bier overheen gaat. Ik lees hem thuis op mijn gemak’.

Van ons allemaal

‘Tijdens de creatie hebben we duidelijk voor ogen gehouden dat het een gids van ons allemaal moet zijn. Dat begint bij de omslag. Maar ook bij de verdere inhoud. Die is met zorg samengesteld’, aldus Ruud. Op de vraag of er ook volgend seizoen een presentatiegids komt antwoordt hij nog wat terughoudend. ‘Ik hoop van wel. Maar we gaan eerst eens evalueren met de betrokkenen. Hopelijk wordt de gids positief ontvangen en veel gelezen.’

Voldoende op voorraad

De komende tijd worden de Presentatiegidsen uitgedeeld aan alle teams. Maar ook voor vrijwilligers, supporters en sponsors is er een exemplaar beschikbaar.

Vind ik leuk 10