Afgelopen woensdag was de laatste dag dat wij de machtigingen uit de lotenboekjes konden invoeren in het bestand van de Grote Clubactie. Vorige week zaterdag hebben wij nog een aantal lotenboekjes mogen ontvangen waarmee wij inmiddels weten dat we ons vooraf bepaalde doel van € 7.500 hebben behaald.

Superloten

In de laatste verkoopperiode van de Grote Clubactie hebben FC Zutphen 1 en 3 een Superlot gekocht. Hiermee liep de totale verkoop van loten snel omhoog. Ook Xavi Riemer van de JO13-2 is het nog gelukt om op de laatste verkoopdag een Superlot te verkopen aan de heer Kloosterman van Voskamp Beveiligingstechniek (zie foto).

Eindstand

De exacte eindstand is nog niet bekend. Op zaterdagmiddag 18 december ontvangen de verkopers die de meeste loten hebben verkocht een prijs. Zij krijgen hierover een persoonlijk bericht. Tijdens deze uitreiking zal ook de definitieve opbrengst voor onze club bekend gemaakt worden.

Pannaveld

Het doel om een Pannaveld te realiseren op ons sportpark is dankij de Grote Clubactie een heel stuk dichterbij gekomen. Wordt vervolgd!

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!