Samenwerking Praktijkonderwijs Zutphen en FC Zutphen

Al een aantal schooljaren komen er op woensdagochtend leerlingen van Praktijkonderwijs Zutphen naar onze club. Deze leerlingen leren onder begeleiding van een docent en vrijwilligers van FC Zutphen de fijne kneepjes van het schoonmaak-vak. Dat is natuurlijk leerzaam voor de leerlingen. Maar het is ook erg fijn voor onze club, want ze helpen ons hartstikke goed.

Blinkende gangen

FC Zutphen biedt de leerlingen dus de mogelijkheid om toe te passen wat ze op school leren. We krijgen er wekelijks blinkende gangen en spreekruimtes voor terug. Ook wordt een deel van de kantine schoongemaakt. We betalen voor deze werkzaamheden maandelijks een vergoeding aan Praktijkonderwijs Zutphen.

Dankbaar

In tijden van corona heeft de Praktijkschool afgezien van de maandelijkse vergoeding voor de door de leerlingen geleverde werkzaamheden. We zijn daar natuurlijk enorm dankbaar voor en willen die dank graag ook via deze weg overbrengen.

Ruud Evers

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!