blok-oranje-rood

‘Samen zorgen we voor de grootste oliebollen bestelling ooit’

blok-oranje-rood

Joep van den Bijgaart is vandaag gestart met een prachtige actie. Hij haalt geld op bij vrienden, familie en clubgenoten. Met dat geld bestelt Joep straks oliebollen bij FC Zutphen. Niet om zelf op te eten. Op 30 december deelt Joep de oliebollen uit aan medewerkers in de zorg.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=EhviQ-NOGIY[/embedyt]

[gap]

[button text=”Betaal Joep met een Tikkie” letter_case=”lowercase” color=”secondary” style=”underline” size=”large” icon=”icon-angle-right” link=”https://tikkie.me/pay/gh2e4a1btep4d27djtsm/” target=”_blank”]

[gap]

Leuk om wat te doen voor mensen

‘Het zijn rare en moeilijke tijden. Er zijn mensen ziek en de druk op de medewerkers in de zorg is hoog. Ik vind het leuk om wat te doen voor mensen. Daarom bedacht ik deze actie. We kopen samen heel veel oliebollen en die geven we vervolgens aan het personeel in het ziekenhuis. Als dank en waardering voor al hun harde werken. En zo steunen we onze mooie club natuurlijk financieel, met een flinke opbrengst’.

Heel simpel met een Tikkie

‘Ik heb een Tikkie aangemaakt. Die link deel ik zoveel mogelijk. Van al het geld dat ik ophaal, bestel ik op dinsdag 15 december oliebollen via de webshop van FC Zutphen. Samen zorgen we zo voor de grootste bestelling ooit in de geschiedenis van de club’, glundert Joep.

Al meer dan 50 positieve reacties

Vanmiddag stuurde Joep de eerste Tikkie’s naar een aantal vrienden. De reacties waren heel erg positief. ‘Binnen een uur had ik al dik 20 bestellingen binnen’, vertelt Joep. Toen heb ik nog meer berichtjes gestuurd. Er doen al meer dan 50 mensen mee. De komende dagen moeten daar nog heel veel bij komen’.

[button text=”Doe je ook mee?” color=”secondary” size=”large” link= “https://tikkie.me/pay/gh2e4a1btep4d27djtsm/” target=”_blank”]

Vind ik leuk 0