blok-oranje-rood

Partnership FC Zutphen en Vitesse krijgt vorm

blok-oranje-rood

In augustus 2020 zijn FC Zutphen en Vitesse een partnership overeengekomen. Dit partnership houdt in dat we een duurzame relatie opbouwen en elkaar helpen bij het opleiden van jeugd en jeugdtrainers. De voetbalclinic die we op 25 april samen organiseren voor alle meiden van FC Zutphen is daar een concreet voorbeeld van.

[ux_image id=”21869″ image_size=”original”]

[gap]

Investeren in de jeugd

FC Zutphen en Vitesse investeren allebei, ieder op een eigen niveau, in het opleiden van jeugd en jeugdtrainers. Dat doen we om de kans op de ontwikkeling van vaardigheden en talenten van jeugd te verhogen. Deze aanpak schept een band, die versterkt wordt door onze regionale binding. FC Zutphen en Vitesse willen graag van elkaar leren en elkaar helpen, om zo onderdelen als jeugdopleiding en scouting te verbeteren. Daarom zijn we sinds augustus 2020 een partnership aangegaan.

Versterken jeugdopleiding

Met de extra kennis en ervaring die trainers van Vitesse beschikbaar stellen aan onze jeugdtrainers, wil FC Zutphen de kwaliteit van onze jeugdopleiding in de breedte versterken. Dit doen we o.a. door trainers van FC Zutphen de mogelijkheid te bieden om een meekijkstage bij Vitesse te doen. Of door samen met Vitesse trainingen en voetbalclinics op locatie te organiseren.

Voetbalclinic voor de meiden

Op zondag 25 april organiseren we in samenwerking met de Voetbalschool van Vitesse een voetbalclinic voor alle meiden van FC Zutphen. We vertrouwen er op dat er daarna nog veel activiteiten volgen.

Nieuwstip: Pepijn van Schaardenburgh

Vind ik leuk 0