Partnership FC Zutphen en Vitesse krijgt vorm

In augustus 2020 zijn FC Zutphen en Vitesse een partnership overeengekomen. Dit partnership houdt in dat we een duurzame relatie opbouwen en elkaar helpen bij het opleiden van jeugd en jeugdtrainers. De voetbalclinic die we op 25 april samen organiseren voor alle meiden van FC Zutphen is daar een concreet voorbeeld van.

Investeren in de jeugd

FC Zutphen en Vitesse investeren allebei, ieder op een eigen niveau, in het opleiden van jeugd en jeugdtrainers. Dat doen we om de kans op de ontwikkeling van vaardigheden en talenten van jeugd te verhogen. Deze aanpak schept een band, die versterkt wordt door onze regionale binding. FC Zutphen en Vitesse willen graag van elkaar leren en elkaar helpen, om zo onderdelen als jeugdopleiding en scouting te verbeteren. Daarom zijn we sinds augustus 2020 een partnership aangegaan.

Versterken jeugdopleiding

Met de extra kennis en ervaring die trainers van Vitesse beschikbaar stellen aan onze jeugdtrainers, wil FC Zutphen de kwaliteit van onze jeugdopleiding in de breedte versterken. Dit doen we o.a. door trainers van FC Zutphen de mogelijkheid te bieden om een meekijkstage bij Vitesse te doen. Of door samen met Vitesse trainingen en voetbalclinics op locatie te organiseren.

Voetbalclinic voor de meiden

Op zondag 25 april organiseren we in samenwerking met de Voetbalschool van Vitesse een voetbalclinic voor alle meiden van FC Zutphen. We vertrouwen er op dat er daarna nog veel activiteiten volgen.

Nieuwstip: Pepijn van Schaardenburgh

Marcel BerendsRuud Evers

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!