Vandaag maakte Marcel Berends namens de organisatie van de Grote Clubactie bekend welk bedrag er dit jaar is opgehaald voor FC Zutphen. Het vorig jaar behaalde record is alweer gesneuveld. De opbrengst in 2021 is… meer dan € 8.000. Een geweldige prestatie van alle kopers en verkopers.

Exacte eindstand

Vandaag werden de lotenverkopers bedankt voor al hun inzet. Vervolgens klonk er tromgeroffel en werd de eindstand onthuld…

Heel veel dank

We zijn de leden die zo geweldig geholpen hebben met verkopen enorm dankbaar. En natuurlijk ook alle mensen die loten hebben gekocht. Wat een prachtige prestatie dat het record opnieuw is verbroken.

Opbrengst naar het pannaveld

Zoals bekend sparen we hard voor een pannaveld voor ons sportpark. De opbrengst van de Grote Clubactie gaat naar dit mooie doel. En dat geeft de realisatie van de plannen voor een pannaveld een enorme boost.

Fanatieke verkopers beloond

We zijn alle verkopers van loten dankbaar. En een speciaal woord van dank gaat er naar de verkopers die er in slaagden de meeste loten te verkopen. Zij verdienden een mooie prijs, die ze vandaag ontvingen van de organisatie. Geweldig gedaan!

Vind ik leuk 0