Vandaag maakte Marcel Berends namens de organisatie van de Grote Clubactie bekend welk bedrag er dit jaar is opgehaald voor FC Zutphen. Het vorig jaar behaalde record is alweer gesneuveld. De opbrengst in 2021 is… meer dan € 8.000. Een geweldige prestatie van alle kopers en verkopers.

Exacte eindstand

Vandaag werden de lotenverkopers bedankt voor al hun inzet. Vervolgens klonk er tromgeroffel en werd de eindstand onthuld…

8158

Heel veel dank

We zijn de leden die zo geweldig geholpen hebben met verkopen enorm dankbaar. En natuurlijk ook alle mensen die loten hebben gekocht. Wat een prachtige prestatie dat het record opnieuw is verbroken.

Opbrengst naar het pannaveld

Zoals bekend sparen we hard voor een pannaveld voor ons sportpark. De opbrengst van de Grote Clubactie gaat naar dit mooie doel. En dat geeft de realisatie van de plannen voor een pannaveld een enorme boost.

Fanatieke verkopers beloond

We zijn alle verkopers van loten dankbaar. En een speciaal woord van dank gaat er naar de verkopers die er in slaagden de meeste loten te verkopen. Zij verdienden een mooie prijs, die ze vandaag ontvingen van de organisatie. Geweldig gedaan!

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!