blok-oranje-rood

Oliebollenactie: 10.000 oliebollen!

blok-oranje-rood

Er zijn dit jaar maar liefst 10.000 oliebollen voorbereid, gebakken, ingepakt en bezorgd in Zutphen en omstreken. Een mooi resultaat dankzij de vrijwilligers van de oliebollenploeg.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=bcVUTf6SKac[/embedyt]

[gap]

Anders dan voorheen

Dit jaar verliep de traditionele oliebollenactie iets anders dan voorheen. Alleen met een aantal strenge maatregelen mocht de actie doorgaan. De voorbereidingen waren daardoor nog belangrijker dan voorgaande jaren. Ook de verkoop verliep dit jaar op een andere manier; online via onze webshop. Verkoop langs de deuren is namelijk niet toegestaan.

Dinsdagavond begonnen

Dinsdagavond kon de bakploeg beginnen. In de nacht werden zij afgelost door ploeg 2. Vroeg in de ochtend meldden ook de inpakkers zich, om de oliebollen netjes in zakken te verpakken. Daarna werden de bestellingen bezorgd in Zutphen en omstreken en konden de bakkers even bijkomen.

Prachtig resultaat

De oliebollenactie levert onze club jaarlijks een mooi bedrag op. Een traditie die we samen al meer dan 50 jaar hooghouden. De hartverwarmende actie van Joep van den Bijgaart heeft de verkoop van dit jaar een geweldige boost gegeven. En er zijn iets meer dan 10.000 oliebollen verkocht. Alle vrijwilligers: enorm veel dank voor jullie inzet!

Vind ik leuk 0