Nieuwe inleverdata voor lotenboekjes Grote Clubactie

Afgelopen zaterdag konden er lotenboekjes van de Grote Clubactie ingeleverd worden. Dit hebben diverse jeugdleden gedaan. Niet iedereen kon afgelopen zaterdag, daarom zijn er nieuwe inleverdata gepland.

Inleverdata

Op deze zaterdagen kun je jouw boekje inleveren:

• Zaterdag 6 november
  • Zaterdag 13 november
  • Zaterdag 20 november (laatste mogelijkheid)

Voor deze dagen geldt: inleveren kan vanaf 10.30 uur in de kantine van FC Zutphen. De organisatie zit direct bij de ingang van de kantine. Kun je op bovenstaande dagen niet? Stuur dan een mail naar groteclubactie@fczutphen.nl. Dan plannen we een ander moment met je.

Marcel Berends