blok-oranje-rood

Michiel van der Beek stopt als Vestigingsmanager

blok-oranje-rood

Michiel van der Beek heeft ervoor gekozen om zijn contract als Vestigingsmanager bij FC Zutphen op te zeggen. In de komende maanden zal Michiel zijn aantal werkzame uren voor de vereniging in stappen afbouwen. Michiel is ook Voetbaltechnisch Coördinator bij FC Zutphen. Dat blijft hij dit seizoen gewoon doen.

[ux_image id=”22354″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Sinds de zomer van 2021 is Michiel werkzaam als vestigingsmanager. De taak die Michiel heeft meegekregen was onder andere om projecten op te zetten, waarbij sport als middel ingezet wordt. Om op die manier mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aansluiting te laten vinden bij de maatschappij. Een andere taak was om verbinding te maken met de wijk Leesten, door Sportpark ’t Meijerink overdag open te stellen voor de omwonende jeugd.

Nieuwe uitdaging

Michiel kiest voor een andere functie. Sinds 1 september is Michiel al voor een aantal uren per week gestart bij het nieuw opgerichte Sport- & Accommodatiebedrijf Zutphen als buurtsportcoach. Het bestuur bedankt Michiel voor zijn inzet. Michiel mag trost zijn op wat er allemaal gerealiseerd is en terugkijken op een leerzame en succesvolle periode.

Invulling werkzaamheden

Het bestuur van FC Zutphen gebruikt de komende periode om te bekijken hoe en waar de taken van de functie van Vestigingsmanager worden ondergebracht in de organisatie. Daarover op een later moment meer.

Het Bestuur

Vind ik leuk 0