blok-oranje-rood

Michiel van der Beek vestigingsmanager FC Zutphen

blok-oranje-rood

Michiel van der Beek wordt de nieuwe vestigingsmanager van FC Zutphen. Een afvaardiging van het bestuur voerde de afgelopen periode meerdere gesprekken en heeft Michiel als beste kandidaat voorgedragen. Daarna heeft het bestuur van FC Zutphen besloten Michiel te benoemen. De functie gaat per 1 juli 2021 in.

[ux_image id=”22346″ image_size=”original”]

[gap]

Veel reacties, prima uitkomst

Het bestuur is blij met de vele reacties op de vacature. En ook met de uitkomst. ‘Michiel heeft een goede indruk achtergelaten tijdens de sollicitatieprocedure. We hebben vertrouwen dat hij deze nieuwe functie op een goede manier in zal vullen. En dat moet ook, want we hebben met onze club hoge ambities om onze maatschappelijke functie te vergroten’, vertelt voorzitter Herman Tuininga.

Open sportpark

FC Zutphen wil haar maatschappelijke functie vergroten door de verbinding met de wijk Leesten te verstevigen. Ook willen we toe naar een open sportpark, waar overdag en ‘s avonds altijd activiteit is. Michiel van der Beek gaat daar als vestigingsmanager een belangrijke bijdrage aan leveren.

Veel succes

We wensen Michiel veel succes als vestigingsmanager. Lees ook het uitgebreide interview met Michiel waarin hij vertelt over zijn ideeën en verwachtingen.

Vind ik leuk 0