Michiel van der Beek vestigingsmanager FC Zutphen

Michiel van der Beek wordt de nieuwe vestigingsmanager van FC Zutphen. Een afvaardiging van het bestuur voerde de afgelopen periode meerdere gesprekken en heeft Michiel als beste kandidaat voorgedragen. Daarna heeft het bestuur van FC Zutphen besloten Michiel te benoemen. De functie gaat per 1 juli 2021 in.

Veel reacties, prima uitkomst

Het bestuur is blij met de vele reacties op de vacature. En ook met de uitkomst. ‘Michiel heeft een goede indruk achtergelaten tijdens de sollicitatieprocedure. We hebben vertrouwen dat hij deze nieuwe functie op een goede manier in zal vullen. En dat moet ook, want we hebben met onze club hoge ambities om onze maatschappelijke functie te vergroten’, vertelt voorzitter Herman Tuininga.

Open sportpark

FC Zutphen wil haar maatschappelijke functie vergroten door de verbinding met de wijk Leesten te verstevigen. Ook willen we toe naar een open sportpark, waar overdag en ‘s avonds altijd activiteit is. Michiel van der Beek gaat daar als vestigingsmanager een belangrijke bijdrage aan leveren.

Veel succes

We wensen Michiel veel succes als vestigingsmanager. Lees ook het uitgebreide interview met Michiel waarin hij vertelt over zijn ideeën en verwachtingen.

David Te SlaaRuud EversRuud Jansen VenneboerJeanette van der Beek - van Leeuwen

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!