Meld je nu aan voor het Ouwe Rotten Toernooi of de Familiedag

Op zaterdag 25 juni a.s. organiseren we voor de 25e keer in de historie de Familiedag en het Ouwe Rotten Toernooi. Elk jaar is dit een supergezellige en sportieve dag. Ook dit jaar kijken we er met veel plezier naar uit. Doe jij ook mee met een team?

[ux_image id=”29166″ image_size=”original”]

[gap]

Ouwe Rotten Toernooi

Teams van oud-teamgenoten van Wilhelmina SSS, ZVV Hercules, WHcZ en SV Zutphen spelen een 6 tegen 6 competitie tegen elkaar. Dat doen ze op een kwart veld. Misschien zelfs met een internationaal tintje, want dit jaar probeert Ruud Jansen Venneboer ook een team uit Engeland mee te nemen. Er is plek voor 10 teams, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Familiedag

Aan de Familiedag doen zelf samengestelde teams mee met spelers of speelsters vanaf de leeftijd van 18 jaar. Ook deze teams spelen 6 tegen 6 op een kwart veld. Je kunt met een eigen elftal meedoen of dus zelf een team samenstellen met voetbalvrienden of -vriendinnen. Er kunnen aan de Familiedag maximaal 15 teams deelnemen. Snel aanmelden dus!

BBQ en muziek

Beide toernooien beginnen zaterdag 25 juni om 13.00 uur op Sportpark ‘t Meijerink. Na afloop is er een heerlijke BBQ en zorgt DJ Jesse voor de muziek.

Contact

De organisatie is in handen van Vincent Hoogmoed en Rudie Theloesen. Voor vragen kun je contact opnemen met Rudie: r.theloesen@gmail.com.

Aanmelden

Je kunt je met jouw team aanmelden via het formulier op deze pagina. Zorg je voor een ludieke naam?

    Contactpersoon

    Dit is mijn team

    Vind ik leuk 2

    Artikel delen