Op zaterdag 25 juni a.s. organiseren we voor de 25e keer in de historie de Familiedag en het Ouwe Rotten Toernooi. Elk jaar is dit een supergezellige en sportieve dag. Ook dit jaar kijken we er met veel plezier aar uit. Doe jij ook mee met een team?

Ouwe Rotten Toernooi

Teams van oud-teamgenoten van Wilhelmina SSS, ZVV Hercules, WHcZ en SV Zutphen spelen een 6 tegen 6 competitie tegen elkaar. Dat doen ze op een kwart veld. Misschien zelfs met een internationaal tintje, want dit jaar probeert Ruud Jansen Venneboer ook een team uit Engeland mee te nemen. Er is plek voor 10 teams, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Familiedag

Aan de Familiedag doen zelf samengestelde teams mee met spelers of speelsters vanaf de leeftijd van 18 jaar. Ook deze teams spelen 6 tegen 6 op een kwart veld. Je kunt met een eigen elftal meedoen of dus zelf een team samenstellen met voetbalvrienden of -vriendinnen. Er kunnen aan de Familiedag maximaal 15 teams deelnemen. Snel aanmelden dus!

BBQ en muziek

Beide toernooien beginnen zaterdag 25 juni om 13.00 uur op Sportpark ‘t Meijerink. Na afloop is er een heerlijke BBQ en zorgt DJ Jesse voor de muziek.

Contact

De organisatie is in handen van Evert Koster en Ruud Theloesen. Voor vragen kun je contact opnemen met Evert Koster: 06-50211621 of evert.koster@fczutphen.nl.

Aanmelden

Je kunt je met jouw team aanmelden via het formulier op deze pagina. Zorg je voor een ludieke naam?

  Contactpersoon

  Dit is mijn team

  Vind ik leuk 2

  Gerelateerde artikelen

  Abonneer
  Hou me op de hoogte van
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  0
  Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
  ()
  x
  We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
  Feedback
  Feedback
  Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
  Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
  Volgende
  Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
  Terug
  Verzenden
  Bedankt voor je feedback!