Laatste mogelijkheid inleveren lotenboekjes Grote Clubactie

Zaterdag 27 november is de laatste mogelijkheid om lotenboekjes van de Grote Clubactie in te leveren. Dit kan tussen 10.30 en 12.30 uur bij de ingang van de kantine. Heb jij jouw boekjes al ingeleverd?

Hebben we ons doel gehaald?

Als ook de laatste boekjes zijn ingeleverd kan er worden geteld. En dan zal blijken of we onze doelstelling van € 7.500 hebben gehaald. Die uitslag volgt binnenkort!

Laatste inlevermoment

• Zaterdag 27 november
  • Tussen 10.30 en 12.30 uur
  • Bij de ingang van de kantine