blok-oranje-rood

Info avond met De Graafschap over voorkomen van blessures

blok-oranje-rood

Sportblessures zijn vervelend. Regelmatig hebben we ermee te maken en ze zorgen voor ongemak. Bij voetballers, maar ook bij hun team of trainer. Zeker in het begin van het seizoen of na de winterstop. Hoe kun je blessures beter voorkomen? Die vraag staat centraal bij de informatie avond die FC Zutphen in samenwerking met De Graafschap organiseert. Ben jij (jeugd)trainer? Kom dan naar deze avond op woensdag 14 december om 19.30 uur in de kantine van FC Zutphen.

Blessures voorkomen

Arno is al jaren trainer bij FC Zutphen. Hij baalt van blessures. Dan is zijn team niet compleet. En blessures zorgen voor frustraties bij zijn speelsters. Esmée doet samen met Freddy de medische verzorging bij de club. Ze helpt veel geblesseerde spelers. Maar liever zou ze helpen bij het voorkomen van blessures. Het tweetal sloeg de handen ineen en organiseert samen met De Graafschap een informatie avond voor trainers. Hoe gaat De Graafschap om met dit onderwerp? Welke tips zijn er voor trainers? Wat doe je vooral wel en wat niet?

Woensdag 14 december, 19.30 uur

Kom jij ook naar de informatie avond over het voorkomen van blessures? Het is op woensdag 14 december om 19.30 in de kantine bij FC Zutphen. Arno en Esmée zijn van de partij. Jij toch ook?

Vind ik leuk 2