blok-oranje-rood

Ideeën voor besteding van de opbrengst van de Grote Clubactie zijn welkom

blok-oranje-rood

De voorbereidingen voor de organisatie voor de Grote Clubactie 2024 zijn gestart. Vorig jaar is de opbrengst van de Clubactie besteed aan de aanschaf van nieuwe coachjassen voor jeugdtrainers en -leiders en aan mooi nieuw terrasmeubilair. Maar… Wat doen we in 2024 met de opbrengst? Heb jij een goed idee? Deel dat dan met ons.

Ideeën zijn welkom

Voor 2024 zijn er vanuit het bestuur van FC Zutphen een aantal suggesties aangedragen. Maar de PSC, de organisator van de Clubactie voor onze club, wil ook graag ideeën van leden ontvangen. Dus heb jij een mooi idee waar we de opbrengst van de Clubactie in 2024 aan kunnen besteden? Laat het ons weten! Uit alle voorstellen gaan wij bekijken welke suggesties uitvoerbaar zijn met de te verwachten opbrengst van de Grote Club Actie.

Ruim 10.000 euro

Afgelopen jaar hadden wij een record opbrengst van ruim € 10.000. Het zou fantastisch zijn dat wij dit jaar weer een mooie opbrengst kunnen realiseren. Aan het enthousiasme van de jeugd zal het niet liggen, want deze is jaarlijks erg groot.

Verbetering organisatie

Naast onze oproep voor een idee voor de besteding van de opbrengst, horen wij ook graag hoe wij de organisatie van de actie kunnen verbeteren. Dus als er punten zijn die volgens jullie beter door ons gedaan kunnen worden, dan horen we dat graag. Jullie ideeën en verbetersuggesties kunnen worden gemaild naar: Groteclubactie@fczutphen.nl. Dank alvast!

Vind ik leuk 3