blok-oranje-rood

FC Zutphen Voetbalquiz met 35 duo’s levert 1000 euro op voor het KWF

blok-oranje-rood

Afgelopen vrijdagavond 9 februari was het weer zover. De jaarlijkse FC Zutphen Voetbalquiz stond op het programma en in onze kantine streden 35 duo’s om de Freek Slemmer Wisselbokaal. Elk deelnemende duo legde daarnaast 10 euro in voor het KWF. Dat leverde een opbrengst op van € 365 en dat bedrag werd door deelnemers die anoniem willen blijven aangevuld tot een prachtig bedrag van € 1000.

Spannende strijd

Presentator Marcel nam het woord en zo was de eerste ronde met 20 meerkeuze vragen onderweg. Ook dit jaar deed er weer een damesteam mee, bestaande uit Elke, Jade en Annemijn. Zij eindigden op een zeer verdienstelijke 25e plaats. We hopen dat er volgend jaar nog meer dames meedoen! Ronde 2 bestond uit 20 open vragen. Na deze 2 rondes kwamen de 5 beste teams tegenover elkaar in de alles beslissende finale. Deze werd gewonnen door Dylan Hoekzema en Wouter Rutgers met maar liefst 9 van de 10 finale vragen goed te beantwoorden.

De top 5

  1. Dylan Hoekzema en Wouter Rutgers
  2. Jaco Koster en Benno Vincent
  3. Stefan en Jan de Vries
  4. Gerrit Wullink en Tijmen Lensink
  5. Bart Maljers en Stijn Schwachöfer.

 
De volledige uitslag volgt later.

1000 euro voor KWF

De opbrengst voor het KWF was deze avond 365 euro. Dit bedrag werd door een aantal deelnemers, die anoniem willen blijven, aangevuld tot een bedrag van 1000 euro. Al met al een zeer geslaagde en gezellige avond. Iedereen bedankt en we zien elkaar volgend jaar op vrijdagavond 7 februari 2025.

Vind ik leuk 4

Artikel delen

Het laatste nieuws