blok-oranje-rood

FC Zutphen Voetbal Quiz 2020 om de Freek Slemmer wisselbokaal

blok-oranje-rood

Vrijdag 7 februari werd voor de 7e keer de jaarlijkse voetbal quiz gehouden. Dit jaar was er een grote opkomst van deelnemers. Het ultieme aantal van 44 koppels had zich ingeschreven om de Freek Slemmer wisselbokaal te winnen. Hieronder bevonden dit jaar ook 4 dameskoppels. De totale opbrengst gaat zoals altijd volledig naar het KWF afdeling Zutphen.

Quizmaster Ralph te Mebel had dit jaar ook een variëteit aan voetbalvragen bedacht waar iedereen zijn parate voetbalkennis aan kon meten. De presentatie van de avond was in handen van PSC-voorzitter Marcel Berends.

Na 2 voorrondes met ieder 20 vragen bleven er 5 koppels over die naar de uiteindelijke finaleronde gingen.

De jury bestaande uit Dennis Zwiers, Theo te Mebel, Terry Klein Nagelvoort en Dirk Buijl kon hierna de winnaars bekend maken.

Op de 5e plaats eindigden Jan en Stefan de Vries, de 4e plaats Eelco Wortel en Thijs Modderkolk, 3e plaats Tom en Wouter de Haan, 2e plaats Boy Elskamp en Luuk Botden en de ultieme winnaars waren dit jaar Chris Loor en Ralph Dangremond.

Iedere finalist ontving een prijs welke beschikbaar gesteld was door de PSC (voor de volledige uitslag klik hier).

De prijzen werden uitreikt door Wessel Slemmer zoon van de oorspronkelijke Initiator die tevens ook de wisselbokaal overhandigde aan de winnaars.

De opbrengst van deze avond bedroeg € 600,– welke middels een cheque werd overhandigd aan Sjaak Meijer en Ria Hagenbeek van het KWF.

Wederom een geslaagde avond welke volgend jaar zeker weer een vervolg krijgt.

De PSC

 

[foogallery id=”19062″]

 

Met dank aan fotograaf: Jasper Blaauw

Vind ik leuk 0