Een zuivere hattrick voor Xavi Riemer

Xavi Riemer, speler van FC Zutphen JO12-3 weet van geen ophouden. Het lukte de fanatieke lotenverkoper opnieuw om een superlot te verkopen voor de Grote Clubactie. Zijn derde verkochte superlot betekent een zuivere hattrick voor Xavi.

Superlot voor Voskamp

De heer Kloosterman van Voskamp Beveiligingstechniek in Zutphen kocht een superlot van Xavi. Op de foto zie je Xavi met de heer Kloosterman. De heren bevestigen hun gedane zaken met een corona proof elleboogje.

Naast de 3 verkochte superloten gaat Xavi ook veel deuren langs om te proberen zoveel mogelijk loten te verkopen voor onze club. Xavi, gefeliciteerd met deze prachtige prestatie. En dankjewel voor al je inzet!

Tekst: Marcel Berends