blok-oranje-rood

De oktobermaand begint met de week van de scheidsrechter

blok-oranje-rood

Van 1 oktober tot 9 oktober is het de ‘Week van de Scheidsrechter’. In deze week schenken we extra aandacht aan de (assistent-)scheidsrechters. Zonder scheidsrechters, geen wedstrijden!

[ux_gallery ids=”32456,22919,22917,22916,22914″ style=”none” type=”slider” columns=”3″ depth=”1″ slider_nav_style=”simple” slider_nav_position=”outside”]

[gap]

De ‘Week van de Scheidsrechter’ is een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. Tijdens deze week willen de KNVB en ARAG zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet.

Bedanken

Scheidsrechters maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! Het bedanken van de scheidsrechters kan op veel verschillende manieren en misschien doen jullie dat ook al voorafgaand of na elke wedstrijd. Tijdens de Week van de Scheidsrechter willen we natuurlijk zo veel mogelijk scheidsrechters in het zonnetje zetten.

Ook scheidsrechter worden

Wil je zelf ook ervaren hoe het is om wedstrijden te fluiten? Bij FC Zutphen zijn we na eerdere oproepen nog altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ervoor openstaan om een keer de fluit te hanteren bij een wedstrijd. Lijkt je dit leuk of wil je hierover meer weten dan kan je contact opnemen met Lars Vos via larsvos@msn.com of het wedstrijdsecretariaat.

Vind ik leuk 3