blok-oranje-rood

Belactie FC Zutphen voor Vriendenloterij

blok-oranje-rood

Op maandagavond 24 juni is er een belactie t.b.v. de Vriendenloterij. Een groep vrijwilligers zal namens onze club leden bellen om ze te polsen of ze interesse hebben om  mee te doen aan de Vriendenloterij. Als je meedoet, kun je met jouw lot(en) meespelen voor FC Zutphen.

Over de belactie

De belactie is onderdeel van de Nationale Belmaanden van de Vriendenloterij. Een succesvolle balavond kan onze club extra inkomsten opleveren. Minimaal 40% van de inleg van elk lot dat voor FC Zutphen meespeelt komt ten goede aan de club. Stel: er spelen 40 leden een jaar lang mee, dan levert dat de club jaarlijks alleen al ruim € 3.400 op.

‘Steun aan de club is fijn, als je het kunt missen’

‘Deelname kent uiteraard een vrijwillig karakter. Als je het kunt missen, is het fijn om onze club op deze manier te steunen’, vertelt bestuurslid Aloys Rouweler. ‘In het verleden hebben we dankzij de Vriendenloterij regelmatig een financiële impuls ontvangen. We vinden het mooi dat deze organisatie zich inzet om sportverenigingen te helpen. Voel je niet verplicht om mee te doen. Maar als je het toch overweegt, dan is het fijn als je meespeelt voor onze club.’ De belactie vindt maandagavond plaats.

Vind ik leuk 4