blok-oranje-rood

Bedankt Wil en Ronnie

blok-oranje-rood

Donderdagavond nam de Technische Commissie afscheid van 2 gewaardeerde krachten. Wil en Ronnie stoppen na respectievelijk 16 en 6 jaar met hun taken binnen de TC. En dat moment liet de TC natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan.

Jaren betrokken

Wil en Ronnie maakten de afgelopen jaren deel uit van de Technische Commissie (TC). De TC is binnen FC Zutphen verantwoordelijk voor het voetbaltechnisch beleid. Een belangrijke taak dus, want dit beleid beschrijft onder andere wat de visie is op voetballen, trainen en selecteren. Zonder het misschien te weten heb je er dus wekelijks mee te maken. Naast het beleid maken, heeft de TC ook de taak voor de juiste randvoorwaarden te zorgen zodat het bedachte beleid ook daadwerkelijk kan worden uitgevoerd. Denk daarbij aan faciliteiten, trainers en begeleiding. En er is geld nodig om het vervolgens ook te kunnen realiseren. Ronnie was de laatste jaren vooral druk met onderbouw teams. En Wil heeft jarenlang de financiën bewaakt.

Veel dank

TC voorzitter Eelco Wortel bedankte Wil en Ronnie voor al hun inzet. En bij een dankwoord hoort natuurlijk ook een cadeau, dat het duo ontving als dank en waardering voor al hun inzet.

Vind ik leuk 2