blok-oranje-rood

Als supporter mee op trainingskamp van FC Zutphen in Oostenrijk

blok-oranje-rood

Net als vorig jaar gaat de selectie van FC Zutphen ook dit jaar op trainingskamp naar Oostenrijk. Van 15 t/m 22 augustus wordt in het Oostenrijkse Hochkrimml/Wald de basis gelegd voor het voetbalseizoen 2021 – 2022. Supporters zijn daarbij hartstikke welkom. Ga je met ons mee?

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=WUYggkUPHc4[/embedyt]

[gap]

Extra sfeer dankzij FC Zutphen supporters

De spelers en technische staf van FC Zutphen roepen leden, supporters en gezinnen op om aanwezig te zijn tijdens het trainingskamp in Oostenrijk. We vinden het geweldig om jullie support te krijgen tijdens deze week. En het lijkt ons geweldig samen een gezellige week te hebben.

Verblijf in Hochkrimml

De selectie verblijft in Hochkrimml, een bergdorp op 1.700 meter hoogte, midden in het prachtige National Park Hohe Tauern. De dagelijkse hoogtetrainingen worden afgewerkt in het dorpje Wald bij de gastvereniging SC Wald. De wedstrijden worden gespeeld tegen clubs uit het Pinzgautal en (optioneel) Tirol.

Aanmelden om mee te gaan

Lijkt het je leuk om met ons mee te gaan? Dat kan alleen, maar ook met een groep vrienden of familie. Aanmelden werkt als volgt:

Je krijgt vervolgens van de organisatie een ontvangstbericht en een voorstel voor een verblijf in Hochkrimml. Je dient wel op eigen vervoer af te reizen naar Hochkrimml.

Volledige programma volgt

Bij definitieve boeking ontvang je verdere informatie over de trainingen en wedstrijden van de selectie. Maar ook over de vele toeristische mogelijkheden die je kunt bezoeken in het prachtige Zillertal.

Opgave uiterlijk 4 juli

Je kunt je uiterlijk op 4 juli aanmelden om mee te gaan. Heb je nog vragen? Neem even contact op via e-mail.

We hopen weer veel supporters te begroeten in het prachtige Oostenrijk,

Organisatie trainingskamp
Vind ik leuk 0