Het aanbod van de FC Zutphen fanartikelen is vernieuwd. Er zijn een aantal artikelen toegevoegd, zoals paraplu’s en een toilettas. Zit er voor jou iets moois tussen?

PSC stelt de fanartikelen beschikbaar

De Promotion Support Club (PSC) stelt de fanartikelen beschikbaar. Een deel van de opbrengst gaat naar onze club. Dit is één van de vele initiatieven waar de PSC onze club mee steunt.

Bestellen

Wil je een artikel bestellen? Dat kan door een mail te sturen naar psc@fczutphen.nl. Geef daarin duidelijk aan wat je wilt bestellen (en hoeveel). De PSC neemt contact met je op over de betaling en levering.

Aanbod en prijzen fanartikelen

• Voetbal (12,50)
  • Bierglas (2,50)
  • Cap (12,50)