blok-oranje-rood

Word jij de nieuwe sterspeler bij Actief Werkt!?

blok-oranje-rood

Ben jij op zoek naar een baan of wil je eens onderzoeken welke banen er allemaal beschikbaar zijn op de arbeidsmarkt? Fulltime, parttime, bijbaan of een vakantiebaan? Bij Actief Werkt helpen wij je graag verder met het vinden van de juiste baan en daarom staan wij graag op zaterdag 28 oktober van 15:00 uur tot 17:00 uur voor je klaar in de kantine van FC Zutphen.

Zonder afspraak

Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met je aan om te onderzoeken wat er voor jou allemaal mogelijk is. Wacht niet en kom dus gezellig langs tijdens onze speeddate sessie waar jij zonder afspraak aan kan schuiven bij ons aan tafel. Niet iets voor jou maar wel voor een vriend of een kennis dan wordt delen gewaardeerd en kan jij er ook nog een aardigheidje aan over houden! Zie onderstaande win-actie!

Win een cadeaubon t.w.v. € 100

Start er een kennis, familielid of een vriend via jou (die zelf géén lid is van FC Zutphen) en is deze persoon nog steeds werkzaam na één maand* voor Actief Werkt, dan verdien jij daar ook nog iets mee!

Voorwaarden cadeaubon

  • Bijdrage bij aanleveren van vrienden, familie of kennissen – moeten wel personen zijn die geen lid zijn van FC Zutphen
  • O.b.v. 40 uur per week (anders naar rato berekend)
  • Uiteraard geen bekenden aandragen die ook lid zijn van FC Zutphen

Met vriendelijke groet,

Team Actief Werkt! Zutphen,
Jeanine, Bijou, Manon, Isra, Mieke en Sarah

Vind ik leuk 0