Dinsdag 22 september hield Ondernemersclub De Achterban haar eerste bijeenkomst van het nieuwe seizoen. De druk bezochte ontmoeting vond plaats in de ruime en Corona veilige showroom aan de Pollaan te Zutphen. Ook burgemeester Annemiek Vermeulen was voor deze avond uitgenodigd en gaf acte de présence.

Catering De Ruif was verantwoordelijk voor de inwendige mens en toverde een aantal culinaire hoogstandjes tevoorschijn.

Hans van Breukelen en Benno Schildkamp te gast

Mede dankzij de Rabobank waren twee inspirerende sprekers uitgenodigd: Hans van Breukelen en Benno Schildkamp. Zij hielden na elkaar een inspirerend verhaal over de link tussen voetbal en zakelijk leiderschap. Hans van Breukelen stond als doelman onder de lat bij FC Utrecht, Nottingham Forest en PSV. Hij kwam 73 keer uit voor het Nederlands elftal en beleefde zijn ultieme overwinning met het Europese kampioenschap voetbal in 1988. Benno Schildkamp heeft in verschillende branches en bedrijven directiefuncties bekleed. Hij is met een snelgroeiend bedrijf (van 4 naar 170 medewerkers in korte tijd) kampioen van Nederland geworden: de nationale 1e prijs door het ministerie van Sociale Zaken. Genomineerd als Nederlandse inzending voor de Europese verkiezingen in Letland voor het bedenken van het SaS model, een Stadion als Spiegel.

Al met al een zeer geslaagde businessavond voor de leden van De Achterban.

Tekst: Gerrit Wullink

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!