blok-oranje-rood

Wie wint deze keer de FC Zutphen Voetbal Quiz?

blok-oranje-rood

Op vrijdag 24 februari a.s. is het eindelijk zover… de FC Zutphen Voetbal Quiz staat dan weer op het programma. Vanaf 20.00 uur strijden de deelnemende koppels met elkaar om de felbegeerde Freek Slemmer Wisselbokaal. De laatste editie werd gewonnen door Ralph Dangremond en Chris Loor. Grote vraag: doen zij opnieuw mee om hun titel te prolongeren? Of gaat er een ander duo met de eer strijken? Jij doet toch ook mee?!

Vrijdag 24 februari

We zetten een aantal handige feitjes voor je op een rij:

  • FC Zutphen Voetbal Quiz
  • Vrijdag 24 februari
  • Aanvang 20.00 uur
  • Kantine Sportpark ‘t Meijerink
  • Aanmelden in duo’s
  • Kosten: 5 euro per persoon (dus 10 euro per duo)

Voorbereidingen gestart

Ralph te Mebel is al druk bezig met het samenstellen van de quiz. Welke categorieën zijn er dit jaar? En hoe moeilijk maakt Ralph het ons? Marcel Berends is opnieuw onze quizmaster en zal de vragen die Ralph heeft bedacht aan ons stellen.

Aanmelden

Aanmelden is eenvoudig. Stuur een mail met jouw naam en die van jouw medespeler naar voetbalquiz@fczutphen.nl. Betalen doe je bij binnenkomst op 24 februari.

Freek Slemmer Wisselbokaal

De beker die de winnaars na afloop in ontvangst nemen is de Freek Slemmer Wisselbokaal. Deze is vernoemd naar de initiatiefnemer van de FC Zutphen Voetbal Quiz: Freek Slemmer. Freek is oud speler en oud lid van onze vereniging en streed voor zijn overlijden jarenlang tegen kanker. Met de organisatie van de de voetbal quiz herdenken we Freek, maar ook andere leden die ons door de jaren heen zijn ontvallen.

Opbrengst naar KWF

De opbrengst van de FC Zutphen Voetbal Quiz gaat naar het KWF.

Vind ik leuk 7