blok-oranje-rood

Vrijdag 27 oktober: bier- en wijnproeverij bij FC Zutphen

blok-oranje-rood

Gezellig! Op vrijdag 27 oktober a.s. organiseren we een bier-en wijnproeverij in de kantine op ons sportpark. Dat doen we samen met Chamaven en Neleman. Het belooft een gezellige avond te worden, waarbij je de mogelijkheid krijgt om de heerlijke bieren van brouwerij Chamaven te proeven. Liever wijn? Geen zorgen. Neleman schenkt een aantal heerlijke wijnen, die je samen met je voetbalvrienden kunt proberen.

Zelfde evenement, andere datum

Let op: dit evenement zou eigenlijk op 9 juni jl. plaatsvinden. Maar die datum kwam toen niet zo goed uit. Daarom hebben we het evenement verschoven naar 27 oktober. Reeds gekochte kaarten blijven gewoon geldig.

Kaartje(s) kopen

Je kunt via onze ticketshop een kaartje kopen voor de bier-en wijnproeverij. Je krijgt bij binnenkomst 4 munten. Je kunt de gehele avond extra munten kopen.

Programma

  • 19.30: inloop
  • 20.00: start proeverij
  • 22.30: start quiz
  • 23.00: naborrelen
  • 23.59: einde

Welkom

De kaartverkoop is gestart. We kijken er naar uit om er samen een gezellige avond te maken. De avond is bedoeld voor leden, supporters en volgers van onze club, vanaf 18 jaar. Introducees zijn uiteraard welkom. Denk aan een opgeladen smartphone voor de quiz.

Ticket(s) bestellen

Vind ik leuk 15