blok-oranje-rood

Vrijdag 16 september: BBQ avond voor al onze (oud) vrijwilligers

blok-oranje-rood

Het is heel eenvoudig: we kunnen niet zonder vrijwilligers. En dat beseffen we ons dagelijks. Het is geweldig om te zien dat zoveel vrijwilligers hun tijd en energie besteden aan werkzaamheden voor onze club. Als dank voor al deze inzet organiseren we een gezellige BBQ avond. Op vrijdag 16 september vanaf 18.00 uur zijn alle (oud) vrijwilligers welkom op ons sportpark. Kom jij ook?

[button text=”Direct aanmelden” color=”secondary” size=”large” icon=”icon-angle-right” link=”https://forms.gle/XBHoXSToGSu54AKm6″ target=”_blank”]

[gap]

[ux_image id=”32120″ image_size=”original”]

[gap]

Alle vrijwilligers welkom

We hopen natuurlijk op een grote opkomst, zodat we er samen een gezellige avond van maken. Alle vrijwilligers zijn welkom. Vanaf 18.00 uur is er een heerlijke BBQ avond. Zo beginnen we het seizoen samen met veel gezelligheid. We hopen je de 16e te zien!

Ook toekomstige vrijwilligers zijn welkom

Ook leden die nog geen actieve vrijwilliger zijn, maar dat wel graag willen worden zijn welkom. We vertellen je graag welke mogelijkheden er zijn om als vrijwilliger aan de slag te gaan.

Aanmelden BBQ avond

Om de avond goed te organiseren willen we graag vooraf weten hoeveel mensen er komen. Aanmelden is daarom vereist. Dat kan met het online aanmeldformulier. Zien we je 16 september?

Bestuur FC Zutphen

Vind ik leuk 3