blok-oranje-rood

Voetballen met je vrienden of vriendinnen op zaterdag 29 juni

blok-oranje-rood

Is er dit jaar weer een Ouwe Rottentoernooi? En een Familiedag? Ja natuurlijk! Op zaterdag 29 juni a.s. voetbal je met je vrienden en vriendinnen in toernooivorm bij FC Zutphen. Je kunt je al aanmelden met je team!

Drie toernooien

Het voetballen met je vrienden en vriendinnen moet vooral erg leuk en gezellig zijn deze dag. Natuurlijk wil je winnen als je op het veld staat, maar lol met je maten staat voorop. Daarom zijn er vanaf dit jaar 3 toernooien, voor verschillende leeftijdsgroepen.

Familie en Vrienden League (vanaf 16 jaar)

Lekker een paar potjes ballen met vrienden en/of vriendinnen. Je ligt in een deuk als je broertje struikelt over de zijlijn, je schrikt even als je zus tegen je beste vriend botst en klapt je handen stuk als je buurmeisje de bal van ruim 20 meter in de bovenhoek poeiert. Dit is de Familie en Vrienden League. We springen, we dansen, we lachen en we scoren. En wie er wint? Dat zien we dan wel weer. Met buikpijn van het lachen loop je van het veld. Buiten adem van het rennen, tranen over je wangen van de pret.

Jonge Honden Cup (35+)

Alleen aan de datum in hun paspoort zie je dat deze terriërs de leeftijdsgrens van 35 jaar zijn gepasseerd. In hun hoofd zijn ze allemaal net de 20 gepasseerd. Jong en levenslustig. Gretig. Ze zien er bovendien goed uit. Topfit zijn ze. Allemaal. Althans, dat vinden ze zelf. Ze blinken op vrijdagavond uit in de 35+ competitie. De hoofdtrainer kan ze nog gerust bellen voor een invalbeurtje. Maar deze jonge honden zijn niet alleen bloedfanatiek. Ze zijn ook sociaal, gezellig en houden van een lekker drankje. Een aantal teams voetbalt al jaren samen. Andere teams zijn voor de gelegenheid opgetrommeld. Maakt niet uit, geen probleem. Iedereen is welkom om er samen een voetbalfeest van te maken.

Ouwe Rotten Toernooi (45+)

De legendes. De helden. Ze zijn al jaren aanwezig op het Ouwe Rotten Toernooi en nemen het ook nu weer tegen elkaar op. Dit zijn 45+ teams. Voetbalvrienden voor het leven. Met roots bij Wilhelmina SSS, ZVV Hercules, SV Zutphen, WHcZ of FC Zutphen.. Spelers met veel technische bagage en minstens zoveel levenservaring. De anekdotes en panna’s vliegen je bijna letterlijk om de oren. Tot op het tandvlees gaan ze, om na de gespeelde wedstrijden moe en voldaan verder te ouwehoeren onder het genot van een welverdiend biertje. Vaak volgen er daarna nog veel meer. We hopen dit jaar weer veel teams te verwelkomen!

Aanmelden

Je kunt jouw team alvast aanmelden met het formulier onderaan deze pagina. We hopen op lekker veel aanmeldingen. En op mooi weer. We zorgen voor muziek, een hapje en een drankje. Dan maken we er samen een topdag van. 

Vind ik leuk 3

Artikel delen

Het laatste nieuws