blok-oranje-rood

Update Jetzt geht’s looooos feest zaterdag 11 maart

blok-oranje-rood

Zaterdag a.s. staat bij FC Zutphen geheel in het teken van Jetzt geht’s looooos. Het belooft een dag vol voetbal en gezelligheid te worden. Precies die combinatie waar veel van onze leden zo blij van worden. Je leest hier een korte update over de dag.

Werkzaamheden nog niet afgerond

De werkzaamheden aan het hoofdveld zijn nog niet afgerond. Het is dan ook onzeker of er zaterdag op het hoofdveld gespeeld kan worden. Daarover later meer.

Activiteiten gaan gewoon door

De wedstrijden en activiteiten die op het programma van de Jetzt geht’s looooos dag staan gaan – ook als het hoofdveld nog niet beschikbaar is – wel gewoon door.

SC Wald arriveert donderdag

Onze gasten uit Oostenrijk, voetbalclub SC Wald, komen donderdag in Nederland aan. SC Wald voetbalt zaterdag tegen de O23. Daarna zijn ze de hele dag te gast bij onze club.

Nog enkele stamppot tickets verkrijgbaar

Er waren 150 stamppot tickets beschikbaar. Inmiddels zijn er nog ongeveer 20 kaarten over. Wil je heerlijke boerenkool of zuurkool (met of zonder gehakt, worst en spek) eten? Koop dan snel een ticket.

Liever friet en snacks?

Niet iedereen houdt van een stamppot. Snappen we. En daarom hebben we een aantal vrijwilligers gevonden die zaterdag frieten en snacks bakken. Je kunt dus gewoon in de kantine een lekker patatje eten. Je hoeft daarvoor geen kaartje te kopen, je rekent gewoon af bij de kassa. Net als altijd.

Feest voor iedereen

Iedereen is van harte welkom op de feestavond. We hebben er zin in. Jij ook?

Vind ik leuk 7