blok-oranje-rood

Programma 11 maart: Jetzt geht’s looooos

blok-oranje-rood

Zaterdag 11 maart vieren we samen de officiële opening van het vernieuwde hoofdveld. Een dag vol met voetbalactiviteiten, muziek, eten en een groot feest. We hopen dat je erbij bent! Je vindt hier het programma, informatie over de kaartverkoop voor het eten en wat meer uitleg over de activiteiten. We zien elkaar op 11 maart!

Programma

  • 10.30 uur: FC Zutphen O23 vs SC Wald (Oostenrijk)
  • 12.30 uur: FC Zutphen 2 vs VV Dieren 2
  • Vanaf 14.00 uur: Live muziek door Han Lebbink
  • 15.00: Stadsderby FC Zutphen - Be Quick
  • Vanaf 16.45 uur: Voetbalactiviteiten voor de jeugd, op het nieuwe veld
  • 17.30 uur: Stamppot mit (oder ohne) Fleisch (let op: kaartverkoop start 16 februari)
  • 19.00 - 23.00 uur: Jetzt geht's looooos feestavond, met showband Bad Shoes

Feest voor iedereen

Het hoofdveld ligt er 11 maart weer piekfijn bij. En dat vieren we graag met z’n allen; jong en ouder. De hele dag zijn er activiteiten. Kom voor of na jouw wedstrijd gezellig naar de club en neem je voetbalvrienden mee!

SC Wald te gast

De selectie van de Oostenrijkse voetbalclub SC Wald is op 11 maart bij ons te gast. We kennen deze club goed, omdat de 1e en 2e selectie van FC Zutphen tijdens hun trainingskampen in Oostenrijk altijd bij Wald te gast zijn. We willen Wald een mooie dag bij ons bezorgen. Ze spelen eerst ‘s ochtends tegen ons talentvolle O23 team. Dat belooft een mooie wedstrijd te worden! De rest van de dag zijn ze onze gasten en kijken ze wedstrijden en eten, drinken en feesten ze gezellig met ons mee.

Voetbalwedstrijden

Eerst dus de O23 tegen SC Wald. Maar ook het 2e elftal komt 11 maart in actie. We kunnen ze met veel mensen aanmoedigen en dat helpt altijd. Op het programma staat de lastige wedstrijd tegen het sterke VV Dieren 2. Kom op Zutphen!

Live muziek vanaf 14.00 uur

Han Lebbink zorgt voor veel sfeer met zijn optredens. Zaterdagmiddag doet hij dat op ons sportpark. Zo komen we alvast lekker in de stemming voor de stadsderby FC Zutphen – Be Quick en… voor de feestavond natuurlijk. Han begint rond 14.00 uur en speelt ook tijdens het eten gezellig door.

FC Zutphen – Be Quick

Een echte stadsderby. Dat is een mooi onderdeel van deze feestelijke dag. De 1e elftallen van FC Zutphen en Be Quick nemen het op het vernieuwde hoofdveld tegen elkaar op. Met veel publiek verwachten we een mooie strijd tussen de 2 teams!

Jeugdactiviteiten

Het nieuwe hoofdveld is van ons allemaal. En dus zeker ook van de jeugd. Na de wedstrijd van het 1e elftal is het nieuwe veld beschikbaar voor de jeugd. Partijtjes, voetvolley, penalty schieten en veel andere voetbalactiviteiten. Laat maar zien wat je kunt en neem zoveel mogelijk teamgenoten mee. Dat wordt tof!

Samen eten

Rond 17.30 uur is het tijd om te eten. De kantine toveren we om tot een gezellig restaurant. Daar kun je met je voetbalvrienden lekker eten. We hebben begrepen dat er zelfs volledige teams komen om samen te eten. Er staan heerlijke verse stamppotten klaar. Lekker hoor! Denk er wel aan dat je vooraf een kaartje koopt, want we verwachten veel mensen! 

Verkoop tickets stamppot

We eten vanaf 17.30 uur gezellig samen aan grote tafels in de kantine. Dat wordt smullen, want er is heerlijke zuurkool en boerenkool. Smakelijk en vers bereid, met heerlijke garneringen. Een prima bodem voor een fijn feestje daarna. De kaartverkoop is online en start donderdagmiddag 16 februari. Je koopt een ticket in de webshop. 

Feestavond: Jetzt geht’s looooos!

Eten op, tafels afruimen en van het restaurant maken we een feestzaal… Vanaf 19.00 uur trapt de band Bad Shoes af. En deze band weet wel hoe ze een feestje bouwen. Dat wordt gezellig!

Vind ik leuk 3